Recreatie
Zwemmen
Voor de nodige verkoeling beschikt de camping over een eigen zwembad.

Wandelen en fietsen
In de directe omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet.
De omgeving is heuvelachtig met niet al te steile hellingen, over het algemeen geschikt voor een "fietstochtje". Maar ook de mountainbikers kunnen hier aan hun trekken komen.

Kanoën
In Argentat (25 km rijden) maar ook dichterbij in Tulle (5km) kunnen kano's gehuurd worden. Tussen de gorges door kan men de rivieren Dordogne en Corrèze afzakken. Er kunnen tochten van verschillende lengte gemaakt worden temidden van een prachtige omgeving.

Overige watersporten
Het Lac du Causse is een schitterend meer van ongeveer 90 ha groot. U kunt er in verschillende secties zwemmen (bewaakt), windsurfen, zeilen, waterskiën en vissen.
Het Lac du Causse is 25 kilometer van de camping verwijderd en ligt prachtig tussen de bergen en aan de voet van de ruïne Château de Couzages.

Golf
Golf de Brive Planchetorte, aan de rand van de stad Brive la Gaillarde, ligt dit golfterrein, welke het gehele jaar is geopend.
Het parcours telt 18 holes en is 5950 meter lang.
Er zijn 14 oefenplaatsen, waarvan 8 overdekt, putting-green en trainingsbunker.

Zomerfeesten
In de omgeving van de camping ligt een aantal kleine dorpen.
Elk zichzelf respecterend dorp organiseert in de zomer zijn eigen zomerfeest, brocante of een ander evenement dat de moeite van het bijwonen waard is.