Welkom

Camping «Le Pré du Moulin» biedt een kampeervakantie te midden van een prachtige natuur, is rustig gelegen en heeft veel ruimte.
De hoge kwaliteitseisen voor een ***camping staan al sinds 2004 jaar in ons vaandel.

De camping ligt in het hart van de Corrèze, in een bosrijke omgeving en aan de oever van een riviertje. Het terrein is vlak, de 22 kampeerplaatsen zijn 100 tot 150 m2 groot en veelal door heggen van elkaar gescheiden. Een waarborg voor veel privacy.
click to enlarge
De camping ligt op een hoogte van 300 meter in de heuvels en is gemakkelijk per auto, caravan of camper bereikbaar. Vanaf de N1120, een verbindingsweg welke door het dorp Laguenne loopt, is het nog slechts 1 kilometer rijden over een semi-verharde weg.Een grote supermarkt vindt u in Laguenne op slechts 5 minuten rijden vanaf de camping. De Engelse eigenaren willen u graag alle gewenste informatie verstrekken. Tijdens uw verblijf zijn zij altijd bereid u tips te geven over de omgeving, over goede restaurants en leuke uitstapjes.
Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitaansluiting van 6 Ampère. Een water tappunt is in de directe nabijheid.
Huisdieren zijn in overleg toegestaan, mits ze worden uitgelaten buiten het terrein. Neem van te voren even contact op als u huisdieren mee wilt nemen.
De camping is geopend van 1 april tot 15 oktober.
Voor de meeste vakantiegangers is de Corrèze een onbekend departement. Het mooie gebied ligt tussen de plaatsen Limoges en Clermont-Ferrand.
Uw verblijf hier is een ontmoeting met onmetelijke bossen en hun mooie kleurenpracht. Er zijn wilde rivieren, grote meren, uitgestrekte heiden en u ademt er de "gezondste frisse" lucht van Frankrijk. Ook vindt u hier talloze leisteengroeven, boomgaarden en stille weides met wilde orchideeën.
De talloze forten in de Corrèze herinneren aan de veelbewogen jaren van onze middeleeuwen. Ze vormen de stille getuigen van een luisterrijk en romantisch verleden. Een vakantie in de Corrèze is een reis terug in de tijd met alle comfort van vandaag. Je kunt er tot rust komen, vogels observeren en bloemen (vooral orchideeën) bestuderen. Ook het voorjaar is hier erg mooi en de temperatuur is dan al zeer aangenaam.
Vakantiegangers die niet over een eigen kampeeruitrusting beschikken kunnen hun intrek nemen in één van onze twee huurchalets.
De chalets die half in het bos zijn gesitueerd, zijn per week te huren.
Er is een 4-persoonschalet en een 3-persoons (2 volwassenen + 1 kind) beschikbaar.
U vindt niet alleen rust en ruimte op camping «Le Pré du Moulin» maar ook modern en hygiënisch ingerichte sanitairblokken, die zich in het midden op de camping bevinden. Schoon sanitair is onze top prioriteit, uw garantie voor kwaliteit en een onbezorgd en prettig verblijf.
Er is een wasmachine en een wasdroger aanwezig waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Er is ook een freezer beschkbaar. Een zwembad staat tot uw beschikking.
Langs het terrein loopt een ondiepe beek waar kinderen verantwoord kunnen spelen. Ouderlijk toezicht is aan te raden.
click to enlarge Als u eens niet zelf wilt koken, is er een gezellig restaurant beschikbaar.
Bij een prachtig uitzicht over de camping kunt u van het driegangen dagmenu genieten. Maar ook een drankje, ijsje of snack is er verkrijgbaar, die u op het terras kunt opeten
click to enlarge
of mee kunt nemen naar uw tent of caravan.
De vele kleine authentieke dorpen, te midden van een bosrijke omgeving, maken de Corrèze een waar paradijs voor de actieve natuurliefhebber en hun kinderen.
Camping «Le Pré du Moulin» ligt in een beschermd natuurgebied, waar de natuur zijn gang kan gaan. Uw garantie voor rust en veiligheid.

U bent van harte welkom.

Jacks en Mick

Jacks en Mick